Förstora Oxen 21/4-21/5
Oxen 21/4-21/5

En livlig vecka väntar dig. Du har massor med energi över och du mår bra av om du sportar eller dansar mycket, rör på dig i varje fall. Du festar en hel del och kan du så gör du gärna en resa. Som om inte detta räckte har du tur i kärlek. För dig är februari en het månad i år.

Förstora Tvillingarna 22/5-21/6
Tvillingarna 22/5-21/6

Du stressar och jobb eller studier gör att du inte hinner med ditt privatliv och en konsekvens av detta är att det uppstår både konflikter och missförstånd. Har du en partner försöker denne med en romantisk överraskning men du blir måttligt förtjust eftersom du är för upptagen.

Förstora Kräftan 22/6-22/7
Kräftan 22/6-22/7

Det handlar väldigt mycket om känslor, familjeband och relationer. Du roar dig en del också men sällskapet är viktigare än vad ni gör. En liten eller stor fest kvittar bara du träffar goda vänner där. Det blir också gott om långa samtal om allt möjligt, ofta med spirituellt innehåll.

Förstora Lejonet 23/7-23/8
Lejonet 23/7-23/8

Vardagarna avlöser varandra, det händer inte särskilt mycket och du ägnar dig åt att planera vad du skall göra under våren och sommaren. På jobbet får du mycket gjort men i övrigt blir detta en händelselös vecka. Du blir en smula uttråkad men trivs med bristen på nya problem.

Förstora Jungfrun 24/8-23/9
Jungfrun 24/8-23/9

Allt händer samtidigt, räkna med en riktigt rörig vecka. En konflikt leder till att ett vänskapsband kanske bryts för gott, men du får också nya vänner. Ditt kärleksliv blir synnerligen turbulent och du kan bli blixtkär. Det dyker upp många frestande affärer också.

Förstora Vågen 24/9-23/10
Vågen 24/9-23/10

Du är så upptagen av ditt yrkesliv och dina framtidsplaner att allt annat får vänta. Var bara försiktig så du inte överanstränger dig, din hälsa kan ta stryk om du slarvar med mat och vila. Det finns en risk att du fokuserar så mycket på det praktiska att du missar dina egna fysiska behov.

Förstora Skorpionen 24/10-22/11
Skorpionen 24/10-22/11

En avkopplande och mysig vintervecka väntar dig. Du sportar gärna och du mår bra av att vara utomhus. Men mest handlar det om känslor och relationer, du har trevligt tillsammans med dina vänner, går ut och roar dig mycket och njuter också av många romantiska kvällar.

Förstora Skytten 23/11-21/12
Skytten 23/11-21/12

Du vet precis vad du vill göra och om inte omgivningen respekterar dina beslut blir det en konfliktrik vecka. Det trivs du inte med det men samtidigt har du ingen lust alls att kompromissa. Dina mål är väldigt tydliga nu och du är beredd att offra en hel del för att nå dem.

Förstora Stenbocken 22/12-20/1
Stenbocken 22/12-20/1

En resa skulle kunna passa bra men det är viktigast för dig vilka du umgås med, inte var ni är. Du lägger ner mycket tid på att ta hand om dina vänner och din älskling, om du har en. Det blir gott om ömhetsbetygelser och om gemensamma framtidsplaner. En riktigt mysig vecka!

Förstora Vattumannen 21/1-18/2
Vattumannen 21/1-18/2

Du fokuserar på det materiella, något som är ganska ovanligt för dig. Men just nu handlar det om ditt hem, dina prylar, ekonomiska val och möjligheter att göra karriär. Det här är en riktigt fin vecka för dig som söker nytt jobb eller som letar efter den rätta utbildningen.

Förstora Fiskarna 19/2-20/3
Fiskarna 19/2-20/3

Stjärnorna hjälper dig gärna på traven just nu, särskilt när det handlar om känslor och relationer. Du har tur i kärlek och dessutom snubblar du ofta över riktigt fina fynd om du shoppar. Ger du dessutom någon en present är chansen stor att du väljer exakt rätt pryl att ge bort.

Förstora Väduren 21/3-20/4
Väduren 21/3-20/4

Du mår bra av ett lågt tempo och få konflikter. Just nu handlar det mycket om ditt inre, du behöver tid och utrymme för att känna efter och upptäcka vilka behov du egentligen har. Alla kanske inte respekterar att du inte intresserar dig för deras problem, så det kan bli en del gnäll.