Förstora Oxen 21/4-21/5
Oxen 21/4-21/5

Du har gott om energi nu, men ändå väldigt svårt att komma igång med saker. Motion och frisk luft kan hjälpa lite, få tankarna att klarna och motivationen att dyka upp. Annars finns det en risk att dessa två veckor bara passerar förbi utan att lämna ett enda spår efter sig.

Förstora Tvillingarna 22/5-21/6
Tvillingarna 22/5-21/6

Kärlek är vad det handlar om. Inte bara har du turen med dig i det sammanhanget utan dessutom är du på mycket romantiskt humör, du har vårkänslor helt enkelt. Vill du förföra någon är det knappast särskilt svårt det heller. Allra lättast faller en annan Oxe eller en Våg.

Förstora Kräftan 22/6-22/7
Kräftan 22/6-22/7

Var lite försiktig när du skall hjälpa andra, din entusiasm och energi kan ibland resultera i att du inte är så lyhörd. Kanske åstadkommer du saker som inte alls är så välkomna, fastän du bara menar väl. Lugna samtal kan betyda mer än tusen åtgärder och idéer, vissa gånger.

Förstora Lejonet 23/7-23/8
Lejonet 23/7-23/8

Allt som är romantiskt lockar, du njuter av våren och av vackra miljöer. Men mest av allt satsar du på nöjen, socialt liv och shopping. Du vill vara i farten, där det händer, och passar dessutom på att byta stil lite. Du hittar en modetrend som du verkligen gillar och passar i.

Förstora Jungfrun 24/8-23/9
Jungfrun 24/8-23/9

Tålamod är nyckelordet. Försöker du göra allting samtidigt så skapar du onödiga mängder problem, framför allt kan kärlekslivet verkligen bli lidande. När du har bråttom orkar du inte lyssna ordentligt och just nu har du kanske en partner eller en vän som verkligen behöver dig.

Förstora Vågen 24/9-23/10
Vågen 24/9-23/10

Du ställs inför en del knepiga val. Kärlekslivet och sexlivet kräver sitt, du har vårkänslor och kroppen vill njuta. Samtidigt finns det nöjen som verkligen lockar, vänner du vill träffa och kanske en resa du vill göra. Tiden räcker inte till men god planering hjälper i alla fall lite.

Förstora Skorpionen 24/10-22/11
Skorpionen 24/10-22/11

Gott om energi har du, och detta är en utmärkt period för en satsning på sport och motion. I övrigt händer det dock inte så mycket och du har svårt att komma igång med egna idéer, det blir mest att du går och väntar på att andra skall komma med förslag. Lite passivt och tråkigt.

Förstora Skytten 23/11-21/12
Skytten 23/11-21/12

Två härliga vårveckor väntar dig. Du är på bästa tänkbara humör och satsar mycket tid på nöjen av alla slag. Kanske gör du en resa också, du skulle gärna komma iväg. Helst till något avkopplande ställe med mycket sol. Kärlekslivet bjuder på dramatik, passion och lite trassel.

Förstora Stenbocken 22/12-20/1
Stenbocken 22/12-20/1

Du gillar årstiden men det händer inte så många roliga saker som du kanske hade hoppats. Ditt jobb eller dina studier går bra men på fritiden är dina vänner upptagna av annat, och även kärlekslivet känns ljummet. Egna initiativ kan ge livet lite mer fart. Satsa gärna på något sportigt.

Förstora Vattumannen 21/1-18/2
Vattumannen 21/1-18/2

Mest handlar det om kärlek, även om du kanske passar på att göra en liten vårresa också eller festar en hel del. Du har många vänner du vill träffa. Ändå står som sagt kärleken i centrum, var du inte kär innan blir du det förmodligen och du drömmer många vackra drömmar. Mysigt.

Förstora Fiskarna 19/2-20/3
Fiskarna 19/2-20/3

Du är på gott humör och sjuder av energi, våren får dig att vilja komma i gång med tusen olika projekt. Du förbättrar din ekonomi och ditt yrkesliv, och för dig som söker nytt jobb är detta en mycket lovande period. Men på den privata fronten händer det inte mycket, trots att du vill.

Förstora Väduren 21/3-20/4
Väduren 21/3-20/4

Du har tur i kärlek men det handlar ändå mest om nöjen. Du vill träffa folk, shoppa, fixa med garderoben, festa och kanske resa. Full fart och gott om glamour skall det vara, du är inte alls sugen på lugna dagar eller mysiga kvällar. Du har roligt och jobbar så lite som möjligt helt enkelt.