Förstora Oxen 21/4-21/5
Oxen 21/4-21/5

Du har människor i din närhet som du oroar dig för. Just nu lägger du mycket åt sidan, bland annat ditt kärleksliv och många av dina behov, för att kunna hjälpa dem. Det stödet är mycket välkommet men du får inte glömma bort dig själv, räkna inte med att bli omplåstrad av andra.

Förstora Tvillingarna 22/5-21/6
Tvillingarna 22/5-21/6

Romantik, romantik, romantik. Under den kommande veckan låter du hjärtat styra och du vågar ge dina drömmar massor av utrymme. På många sätt går det strålande, men ditt romantiska sinne gör också att du blir väldigt stött när en vän ger dig ett ganska fräckt förslag. Det känns trist.

Förstora Kräftan 22/6-22/7
Kräftan 22/6-22/7

Just nu vill du egentligen fokusera på de praktiska aspekterna av ditt liv. Du vill förändra konkreta saker, kanske göra hemmet mer trivsamt eller satsa hårt på karriären. Alla är inte förstående, och värst blir det med ditt kärleksliv som ger dig bekymmer och besvikelser.

Förstora Lejonet 23/7-23/8
Lejonet 23/7-23/8

Du är vild, du är impulsiv och du vågar göra saker som du i vanliga fall hade avstått ifrån. Det blir en spännande vecka men det är klart, en del saker ångrar du förmodligen. Som tur är finns det annat som leder till nya möjligheter, trevlig uppmärksamhet och kanske romantik.

Förstora Jungfrun 24/8-23/9
Jungfrun 24/8-23/9

Du bryr dig väldigt mycket om din kropp, form och hälsa. Bäst mår du om du får lägga ner både tid och energi på ditt rent fysiska välmående. Passa på att besöka ett spa, skaffa nya sköna krämer och äta riktigt nyttig mat. Ladda inför våren med en riktigt sund vecka.

Förstora Vågen 24/9-23/10
Vågen 24/9-23/10

Ditt kärleksliv förvandlas till en enda röra av vanskliga löften, passionerade gräl och underliga överraskningar. Vissa dagar vet du inte alls vad du vill, och det är förstås just sådana dagar som besvärliga beslutslägen dyker upp. Trassligt men också intensivt och sensuellt.

Förstora Skorpionen 24/10-22/11
Skorpionen 24/10-22/11

Du känner dig lite trött, du har ingen energi över att påbörja nya saker med. En del metoder som du brukar använda för att pigga upp dig själv med fungerar dessutom dåligt och det kan löna sig att testa något helt nytt istället. Romantiska filmer och böcker ger själen oväntad ro.

Förstora Skytten 23/11-21/12
Skytten 23/11-21/12

Du är lekfull och vill egentligen bara roa dig men det blir trots det en riktigt seriös veckor. Känslor tenderar att utvecklas fort, utan att du egentligen menat att det skulle bli så. En bekant kan plötsligt vara en nära vän, en underhållande flirt kan blixtsnabbt bli en stor dramatisk kärlek.

Förstora Stenbocken 22/12-20/1
Stenbocken 22/12-20/1

Det händer en hel del trevliga saker men det du sannolikt kommer att minnas bäst är ändå dina kärleksproblem. Det blir gott om konflikter och en del dyker upp ur tomma intet, består kanske av rena missförstånd. Du kommer att somna riktigt irriterad många nätter. Trist.

Förstora Vattumannen 21/1-18/2
Vattumannen 21/1-18/2

Du sjuder av energi och nya idéer. Akta så du inte överanstränger dig när du försöker hinna med hundra saker samtidigt. Femtio går säkert bra, dock. Du har en rent osannolik förmåga att få tiden att räcka till. Samtidigt uppenbarar sig en riktigt lovande flirt på en helt oväntad plats.

Förstora Fiskarna 19/2-20/3
Fiskarna 19/2-20/3

En vecka går fort, och ibland händer det helt enkelt ingenting märkligt. Så är det nu, du sköter om din vardag och du får mycket gjort men spännande blir det inte. Inga oväntade problem, inga stora förtroenden, ingen dramatik och ingen egentlig passion heller. Ljummet.

Förstora Väduren 21/3-20/4
Väduren 21/3-20/4

Det handlar om passion. Passion för allt du gör. Inte bara ditt kärleksliv glöder utan du öser ur din själ när du gör andra saker också. Du når fantastiska resultat och dessutom njuter du av din egen förmåga. Många tillfällen att imponera på omgivningen, och dessutom rejält med tur i kärlek.